Toegangscontrole

Het ruimtelijke component

De conventionele sleutelsystemen voldoen vaak niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. Deze sleutels kunnen vaak eenvoudig worden bij gemaakt en uiteindelijk is er geen controle meer over de in omloop zijnde sleutels. Ook de inbraakwerendheid laat te wensen over! Vaak voldoen de inbraakwerende oplossingen niet meer aan de eisen van deze tijd.

Mijland Security kan het mechanische sluitsysteem eenvoudig vervangen door een elektronisch toegangssysteem dat helemaal up-to-date, betrouwbaar en inbraak-veilig is.

Door het plaatsen van elektronische sloten, bij voorbeeld met elektronische key, bij de algemene buitendeuren en bij toegangen tot de bergingen. De uitgegeven sleutels zijn niet te kopiëren en worden met speciale software geprogrammeerd of geblokkeerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet-directe bewoners enkel toegang tot de hoofdingang geven, het schoonmaakbedrijf op gezette tijden toegang geven en je personeel in bevoegde delen toe laten.

Mijland Security biedt ook de mogelijkheid van toegangsverlening via de meldkamer. Zo kan bij voorbeeld een chauffeur via de meldkamer op afstand toegang krijgen tot een depot.

De persoonlijke component

Bezoekersstromen worden steeds complexer, bedrijfsinformatie waardevoller en ook de eisen die we stellen aan gebruiksgemak van gebouwen nemen toe. U kunt zich misschien wel voorstellen wat de kosten zijn als iemand een sleutel verliest, waarmee op verschillende en essentiële plaatsen toegang te verkrijgen is. (cilinders vervangen en nieuwe sleutels uitdelen is dan de enige kostbare oplossing).

Met elektrische deursloten, voorzien van een codeslot, elektronische sleutel of een persoonlijke toegangskaart kunt u voortaan in een handomdraai de toegangsrechten toekennen, blokkeren of wijzigen van een individuele gebruiker. Onze adviseur helpt u graag om optimaal voorbereid te zijn op de meest actuele beveiligingsstukken.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole!