Camerabeveiliging

Altijd zicht op object

Met een goede camera en camerabeveiliging kunt u een pand of een terrein in de gaten houden. Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mijland Security vindt het belangrijk dat hierbij een goede inventarisatie van wat er verwacht wordt van de beelden. Goede gezichtsherkenning, betere kentekenherkenning of moeten er in donkere ruimtes opnames gemaakt worden. Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals Analoge beveiligingscamera's, HD-camera's en IP beveiligingscamera's.

Verder zijn er mogelijkheden om de bewakingsopnames te bekijken via uw smartphone of PC. U kunt de beelden zelf oproepen en heeft hierdoor altijd zicht op uw bezit. De camera’s zijn te combineren met een toegangscontrolesysteem of een inbraaksysteem. Ook de registratie van de beelden behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op een meldkamer (alarmverificatie d.m.v. video-observatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Wat is voor u de beste oplossing? Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Wij bespreken deze graag met u.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over camerabewaking!