Inbraakbeveiliging

Ongewenst bezoek, vandalisme en inbraak in woonhuis of bedrijfspand zijn vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering of woongenot negatief beïnvloeden en kosten met zich meebrengen.

Inbraakbeveiliging-alarm

Mijland Security denkt graag met u mee over de inzet van elektronische beveiligingssystemen die helpen bij het beveiligen van uw bedrijfspand, terrein, woonhuis en eigendommen.

Meer info over inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Beveiliging speelt een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven. Drie vragen spelen een belangrijke rol bij toegangscontrole, dat zijn de 3 W’s: 

Toegangscontrole-druppel

  • Wie is dient toegang te krijgen;
  • Waar, in welke ruimtes, moet iemand toegang hebben;
  • Wanneer moet iemand toegang hebben.

Meer info over toegangscontrole

Brandbeveiliging

Bij brand is er geen tijd om na te denken! Een betrouwbare brandpreventie is een van de basiskenmerken van veiligheid in een bedrijf of huis. Een snelle signalering van brand voorkomt schade en slachtoffers.

brandmelder

 Met deskundig advies over de toepassingen binnen een brandalarmsysteem zoals rookmelders, blussystemen, brandblussers etc. helpen wij u graag.

Meer info over brandbeveiliging

Camerabeveiliging

Altijd zicht op wat er gebeurt in uw pand? Vanaf uw vakantieadres de beveiligingscamera’s in de tuin, woning of uw bedrijfspand benaderen? Geen probleem!

camera blauwe achtergronf

Wij kunnen u helpen om uw pand of terrein goed in beeld te brengen met een bewakingscamera. Ook een combinatie met het inbraakalarm is mogelijk.

Wat is voor u de beste oplossing………..?

Meer info over Camerabeveiliging